Tentoonstelling 05 t/m 06 sept. 2015 Van Gogh Museum

In april/mei 2015 deed ik mee aan de Van Gogh wedstrijd met het in dit bericht getoonde beeld. In augustus 2015 werd ik uitgenodigd om dit werk in te zenden voor de nieuwe entree van het Van Gogh Museum, voor de tijdelijke thematische kamer met daarin op Van Gogh geïnspireerd werk. Deze kamer werd de Mozaïek Inspiratiekamer in het Van Gogh Museum in Amsterdam en was 5 en 6 september 2015 te zien. De inspiratiekamer bevatte een selectie uit al het op Van Gogh geïnspireerd werk, samengevoegd in een mozaïek. Titel en maker werden daardoor niet vermeld. Helaas weet ik niet of mijn werk ertussen zat. Het is niet gelukt om persoonlijk te gaan kijken.
Van het maakproces heb ik een filmpje gemaakt: Project NaarVanGogh (0:25).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s